Tuesday 17 March 2020

HELLO STUDENTS FROM GRADE 1!

Good morning! Esperem que estigueu tots i totes molt bé i que estigueu aprofitant aquests dies per descansar i gaudir de temps en família!

Per poder repassar una mica allò que hem estat treballant aquest segon trimestre sobre animals i també perquè puguin conèixer nous animals, us adjunto a continuació enllaços amb diferents jocs que podeu fer tots junts!



ANIMALS

1. Animal listening: En aquest joc heu de prémer sobre el nom del animal, escoltar-lo i relacionar-lo amb la imatge corresponent.

2. Animal memory: En aquest joc heu de relacionar la imatge amb la paraula del nom. Hi ha algun animal nou que no hem treballat a classe (camel, panda and kangaroo), podeu buscar-los al google. 




NUMBERS

1. Helicopter rescue: En aquest joc podeu practicar el listening de vàris nombres. Podeu començar pels més senzills, del 1 al 10, i anar augmentant la dificultat. 

2 comments:

  1. Moltes gràcies Anna! No sabiem com repasar anglès a casa. Ens ajudarà molt el blog! Papas iria

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hola Iria i família! Gràcies a vosaltres! Cada setmana aniré publicant un parell d'entrades al blog per cada grup, amb jocs, contes, activitats.. perqué pugueu anar fent a casa. Estigueu atents!

      Delete