Summer Homework

Hi there!

Arriba el "Summer" i tindreu molta estona per anar a la "swimming pool", a la "beach" i "to play with your friends".  "Enjoy a lot!" però no us oblideu de repassar "a little English".

Hi ha vàries pàgines web per poder jugar, repassar i passar-s’ho bé a casa. 

Tenim una web d’aquí que és angles365.com. Jo la utilitzo força a l’escola i us la recomano per jugar, llegir i escoltar algunes cançons a casa. Heu de buscar la vostra "class" fer clic i ja podeu
començar!

També m’agrada força edu365.cat Aquí clicant els enllaços d’interès del teu cicle (CI / CM / CS) pots anar descobrint pàgines i pàgines de recursos, jocs i activitats ... No t’ho acabaràs pas!

Aquesta també és força bona pbskids.org però amb una fonètica bastant americana.

kizclub.com En aquesta web hi ha molt de material per imprimir, jocs i fitxes per repassar. Si us aneu de càmping i no hi ha bona connexió, imprimiu unes quantes fitxes abans i apa! Ja estareu entretinguts!

clic.xtec.cat/ és un cercador d’activitats clic. Poses àrea llengües, Idioma Anglès, Nivell Primària i et sortiran 78 activitats per a fer (el que no et diu és si és de Cicle inicial, mitjà o superior).

learnenglishkids.britishcouncil.org La pàgina del British Council amb col·laboració amb la BBC per aprenents d’anglès. Aquesta m’agrada molt i és molt completa. Amb paciència i curiositat pots anar descobrint activitats fantàstiques.

I una última recomanació:

Si el que t'agrada és jugar... aquesta és la teva pàgina: Games To Learn English 

Well, we think you've got enough! Enjoy your holidays a lot, and be ready for the next school year!
Happy Summer and a big hug! 
Juanjo and Enric

No comments:

Post a Comment